Tko ima masla....

Stolić s Ferrarijem F40 na sredini - cijena 20.000 dolara

Discommon sad ima u ponudi nešto za ljubitelje superautomobila i one koji mrze svoj novac držati u džepu ili u banci.
AutoMoto / Flash | 19. 02. 2018. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svijet visokokvalitetnog namještaja ispunjen je dijelovima koji pogledom na cijenu nas bacaju u plač! Dodatci mogu da imaju različiti spektar cijena, a tu dolazi Discommon, brand koji donosi artikle na tržište kao što je 'ploska' od 3.000 dolara, britva za brijanje od 1.200 dolara i privjesak za ključeve od 450 dolara.

Discommon sad ima u ponudi nešto za ljubitelje superautomobila i one koji mrze svoj novac držati u džepu ili u banci.

  / 

Ovo je jedan od deset stolova za kavu koji će biti proizveden, a svaki se nudi s početnom cijenom od najmanje 20.000 dolara.

Ta cijena varira ovisno o složenosti vozila koja će biti postavljena na sredini stola. Ako na aukciji podignete svoju ruku, ali i i novčanik, tada možete raditi s Discommonom kako biste dogovorili završne detalje, poput boje, teksture i dizajna vozila. Iz Discommona kažu da ne mora striktno biti automobil, može se dogovoriti da na sredini stola bude brod ili zrakoplov npr.

Dva stola su do sad napravljena. Jedan ističe ikonske linije Ferrarija F40, dok se na drugom ističe oblik novog Forda GT.

  / 

Discommon kaže da su ova dva stola započeta kao dugačak blok od aluminija od 4 metra. Za svaki je trebalo 40 sati dizajnerskog vremena za modeliranje oblika stola, a još 50 sati je otišlo u dizajn teksture, te su stoga visoke cijene za svaki stol.

 

Kopirati
Drag cursor here to close