Ukratko: 100 % novi, 100 % Caddy

Što znamo o novoj verziji legendarnog Caddya prije svjetske premijere

Nova generacija će biti znatno drugačija, ali opet će ispunjavati poznate zahtjeve: Volkswagen Caddy pete generacije biti će potpuno novo vozilo.
AutoMoto / Flash | 28. 01. 2020. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Nijedan vijak nije ostao netaknut. Novi Caddy ipak ostaje lider u A segmentu dostavnih i privatnih obiteljskih MPV vozila. Nevjerojatno prostran i u dva međuosovinska razmaka, Caddy nastavlja da ispunjava sve tradicionalne zahtjeve kada su u pitanju transporti na duže relacije, te visok stupanjn slobode u obavljanju svakodnevnih poslova od trgovine, pružanja usluga ili prijevoza obitelji.

Koncepti dizajna novog Caddy-ja postaju konkretniji: jasno je da će se na Volkswagenovom malom kombiju / MPV modelu iduće godine mnogo toga promijeniti. Dostavna verzija Caddy-ja naglašava inače veoma funkcionalnu i praktičnu kategoriju. Nacrt dizajna jasno pokazuje : linija krova lagano se spušta prema zadnjem dijelu vozila, vozilo je duže u svom kratkom međuosovinskom razmaku, a dostupni su i veći točkovi. Nacrti LED svjetala također prikazuju inovativnost: prednja svjetla vizualno produžavaju rešetku i direktno se nastavljaju na sportske i elegantne bočne linije vozila. Nacrt dizajna već jasno ukazuje promjene u izgledu zadnjih svjetala koji izgledaju tanje i izduženije. Sve je drugačije, ali još uvijek s velikom nosivošću i velikom fleksibilnošću. Zadržane su karakteristike koje su Caddy uvijek činile privlačnim za svoje kupce. 

Primjer naglašenog sportskog izgleda također je vidljiv i u putničkoj varijanti vozila: vozilo u varijanti kratkog međuosovinskog razmaka izgleda kompaktnije, ali u stvari je duže i prostranije nego prije. Tako će za mnoge kupce, uključujući one sa više sportskog duha i ljubitelje aktivnog provođenja slobodnog vremena Caddy postati zanimljiva i praktična opcija. Jedna atraktivna karakteristika koja bez sumnje zapada za oko jeste veliki panoramski stakleni krov, najveći u segmentu. Novi Caddy pokazuje svoj jasni sportski dizajn vedrim i koherentnim izgledom. Sve upućuje na to da novi model nakon predstavljanja i dalje bude mjerilo svoje klase.

U isto vrijeme više sustava pomoći vozaču nego ikada prije našlo je svoje mjesto u klasi urbanih dostavnih / porodičnih MPV vozila. Novi Caddy je "uvijek povezan".  Gradska dostavna i obiteljska MPV verzija novog Caddyja biće predstavljene svjetskoj javnosti prvi put krajem veljače.

 

• Dinamičan, pouzdan, sportski a u isto vrijeme i praktičan: novi Caddy i Caddy Cargo 
• Inovativan, ali još uvijek 100 % Caddy: urbano dostavno vozilo i porodični MPV dolazi u novim dimenzijama
• Više sistema podrške vozaču i potpuno novi nivo digitalizacije za korisnike

Kopirati
Drag cursor here to close