agresivniji suv

Seat Ateca sa oznakom FR

AutoMoto / Flash | 05. 04. 2017. u 07:34 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije no što se fizički predstavi na salonu automobila u Barceloni (11.-21. svibnja) SEAT Ateca FR pojavila se na fotografijama objavljenima na službenim internetskim stranicama španjolskog proizvođača.

U usporedbi sa Atecinom verzijom Xcellence, koja predstavlja vrh ponude, ova se razlikuje oznakama FR sa prednje i stražnje strane, te crnim okvirima prozora i krovnim nosačima iste boje. Detaljniji pogled na prednji dio automobila dokazat će izmjene na dizajnu maske, branicima, lukovima iznad kotača, svjetlima za maglu…



Nadalje, FR se razlikuje i 19-colnim aluminijskim naplatcima i gumama čije su dimenzije 245/40, dok je stražnje vjetrobransko staklo sada uokvireno crnim spojlerima, a spojler na stražnjim vratima odgovara boji ostatka vozila. Isto vrijedi i za stražnji branik.



Čim se otvore prednja vrata pogled pada na FR logo koji se nalazi i na multifunkcionalnom kožnom i crvenim koncem prošivenom sportskom upravljaču vozila. U standardnom paketu opreme su sportska sjedala tapecirana Alcantarom, a može se birati i koža. I tu je uočljiv crveni šav, kao i na ručici mjenjača. Papučice su aluminijske.



Spomenuti treba i novi 2,0-litreni TSI sa 187 KS uz ponudu benzinskih i dizel motora u rasponu od 148 do 187 KS koji su upareni sa ručnim, odnosno DSG mjenjačima i koji snagu prebacuju na prednju osovinu ili sva četiri kotača, piše net.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close