Bingo City Centar

S kojim sportom će Enis na megdan Jusufu Nurkiću?

Neočekivano veliki interes za nove sportove predstavljene u izazovu „U Bingu sam 24/7“
AutoMoto / Flash | 09. 06. 2023. u 14:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boravak Enisa Bešlagića u Bingo City Centru u Sarajevu najneobičniji je izazov na ovim prostorima o kojem će se sigurno pričati još dugo, koji će se pamtiti po brojnim poznatim ličnostima koje su posjetile Enisa u njegovom novom domu, na oduševljenje mnogih kojima je mogućnost susreta s Halidom Bešlićem ili Hankom Paldum bio dovoljan razlog da doputuju u Sarajevo i iz udaljenih dijelova BiH.

No, neočekivano veliki interes kod posjetilaca su izazvali novi sportovi, osmišljeni posebno za izazov „U Bingu sam 24/7“, koji su pored mnogo zabave i smijeha, sretnim sudionicima donijeli i vrijedne nagrade.

Kofer karling vrlo vjerojatno neće postati olimpijski sport kao „obični“ karling, ali je isto tako sigurno da je u BCC kotrljanje kofera izazvalo puno više smijeha nego guranje kamenja na ledenoj pisti. Za uspjeh je pored snage, bilo potrebno i malo sreće, a Enis je najmlađim sudionicima ponudio i voćni obrok, da ne budu gladni i imaju dovoljno energije.

Fen fudbal u kojem Enis odmjerio snage i spretnost s Andrijom Miloševićem i Frenkiem će biti idealan sport za sve koji vole igrati fudbal ali isto tako ne vole trčati. Za ovu igru potrebna su dva fena, ping-pong loptica i stol s ogradom. Pobjednik je onaj tko prvi postigne pet golova. Fen fudbal garantirano prati smijeh sa suzama ne samo takmičarima, nego i publici.

Bingado, nova i sigurnija verzija pikada, kako za igrače tako i za publiku, jer najgore što vam se može desiti jeste da vas u glavu pogodi loptica od spužve. Ipak, cilj ove igre jeste lopticom pogoditi što je moguće bliže obilježenom centru.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli @bingo_bih


Ako želimo saznati koje će još igrice Enis zaigrati sa svojim gostima poput Razije Mujanović i Jusufa Nurkića, i što će sve ponuditi do kraja izazova koji se završava 11. lipnja, ostaje nam da pratimo Bingo društvene mreže, no sigurno već sada imamo dobre ideje za zabavu s društvom.

Kopirati
Drag cursor here to close