Nova šklopocija

Ronaldo od supruge dobio jurilicu koja se ne može nabaviti u Europi

Stigao je u njegovu garažu Cadilac Escalade kao poklon supruge Georgine, a košta preko 150 tisuća funti i ne može ga se kupiti u Europi.
AutoMoto / Flash | 08. 02. 2022. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristano Ronaldo nije imun na skupe jurilice, a njegova ergela na četiri kotača koja ima nekoliko istaknutih "grla“ upravo je obogaćena za još jednog ljepotana.

Stigao je u njegovu garažu Cadilac Escalade kao poklon supruge Georgine, a košta preko 150 tisuća funti i ne može ga se kupiti u Europi.

U subotu je proslavio 37. rođendan te mu je supruga poklonila skupocjeni Cadilacov terenac, kojeg će parkirati u garažu pokraj tri Ferrarija, dva Lamborghinija, dva Bugattija, dva McLarena, dva Rolls-Roycea, Porchea 911 Turbo S, Bentleyja i ostalih…

Foto: Instagram / Cadilac Escalade stigao je u Manchester

Ronaldov model ima pogon na sva četiri kotača, dugačak je pet i pol metara s motorom od 420 konjskih snaga pod haubom, piše Gol.hr.

Većinu svojih automobila CR je kupovao dok je još bio momak, a ovaj će automobil voziti kad na put ide cijela obitelj.

Obitelj Ronaldo teško bi došla do ovog automobila da tata nije tako poznat jer se ovaj model ne može ni kupiti u Europi, a Georgina ga je morala nabaviti u SAD-u pa u kontejneru poslati u Manchester.

Kopirati
Drag cursor here to close