Evil Twin

Rimac Automobili u Ženevi predstavili novi automobil - Concept_S

AutoMoto / Flash | 01. 03. 2016. u 14:23 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Concept_S, ili kako mu od milja tepaju u radionici Mate Rimca, zločesti brat blizanac Concepta_One automobila predstavljen je danas na međunarodnom Motor Showu u Ženevi.

Još brži, bolji i zločestiji od prethodnika, to je ukratko Concept_S kojeg je domaći poduzetnik i inovator Mate Rimac predstavio danas na međunarodnom Motor Showu u Ženevi.

Kako se dalo naslutiti iz ranijih najava, riječ je automobilu koji će vozačima ponuditi mogućnosti sukladne njihovim željama, odnosno spoj zabave, izazova i sigurnosti, prenosi Netokracija.

Donosimo veliku fotoreportau s grandiozne prezentacije

Posted by Jutarnji on Tuesday, 1 March 2016


Ekstremno aerodinamičan s proporcijama trkaćeg automobila, Concept_S se odlikuje nadograđenom baterijom i optimiziranom elektronikom, a čak je 50 kilograma lakši od prethodnika zbog čega se može pohvaliti i boljim prianjanjem na različite podloge.

Gubitak 50 kilograma i 25 posto više snage na svakom motoru, znači i radikalno poboljšanje performansi. Kako naglašavaju u Rimac Automobilima, Concept_S se svodi na iskustvo vožnje, a kako bi ovaj automobil ispunio svoj potencijal, vozač dušom i tijelom mora biti usredotočen na vožnju.

We unleashed the Evil Twin! The radical Rimac Concept_S.Built to utilize the maximum potential of the Rimac All Wheel...

Posted by Rimac Automobili on Tuesday, 1 March 2016
Kopirati
Drag cursor here to close