Renault Sport lansirao specijalno izdanje, stiže Clio R.S. 18

Renault Sport interes za neodoljivim Cliom R.S. pokušat će dignuti sa novim posebnim izdanjem pod nazivom R.S.18.
AutoMoto / Flash | 15. 01. 2018. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na temeljima nedavno pogođenog R.S.220 Trophy, izvedba R.S.18 će sadržavati razne estetske promjene kako iznutra tako i izvana, a za zvučnu melodiju pobrinuti će se dobro poznati 'kantautor' Akrapovič.

Novi Clio R.S. bit će dostupan isključivo u crnoj boji sa žutim detaljima, te će tako oponašati izgled Renaultovog nadolazećeg bolida u Formuli 1. Prilagođeni elementi uključuju žute kotače i most u prednjem braniku, te crni Renaultov logo. Na krovu i prednjim vratima možemo pronaći suptilno postavljene RS naljepnice.

Ove se promjene temelje na najnovijim ažuriranjima Clia, koja predstavljaju nove LED rasvjetne jedinice i nadogradnju tehnologije interijera.

Renault Sport / Renault Clio R.S. 18

U interijeru novog Clia možemo vidjeti da se nalazi upravljač omotan u crnu alcantaru, te ploče od nehrđajućeg čelika, dok su karbonski detalji manje ugodni oku.

Clio R.S.18 svoje spušteno i ojačano podvozje dijeli sa Cliom R.S.220 te također koriste isti 1.6 litreni turbo motor sa 217 konjskih snaga, koji dolazi u kombinaciji sa EDC kvačilom s dvije spojke.

Renault Sport nije potvrdio koliko će jedinica biti proizvedeno, no europska prodaja će započeti u polovici ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close