Guma M

Renault časti povodom 120 godina postojanja

Uz ponudu Renault vozila vaš san postaje stvarnost, jer rođendanska čarolija je pred vratima i pravo je vrijeme da joj se prepustite.
AutoMoto / Flash | 25. 06. 2021. u 12:48

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolje vrijeme za Renault tek dolazi! Inovacija je u srcu ove marke već 120 godina i ima veliku prednost da ostvari svoju ambiciju i unese „Novi val” u automobilskoj industriji. Velika stručnost u području električne mobilnosti i drugih usluga te više od 300.000 prodanih vozila, Renault već više od deset godina čini predvodnikom na europskom tržištu.

‘’Novim valom’’ senzacionalno je predstavljen novi RENAULT MEGAN CONQUEST na ovogodišnjem CEO Summit-u u Sarajevu, gdje su posjetitelji po prvi put mogli premijerno da uživaju u ovom suvremenom SUV-u s vrhunskom hibridnom tehnologijom, koji je svojim performancama ali izgledom privukao veliku pažnju i zadivio mnoge posjetitelje.

Zapravo to je bila samo uvertira za ono što slijedi. Povodom 120 rođendana RENAULT je odlučio svojim kupcima prirediti slavlje, gdje uz kupovinu modela Renault Clio i Renault Captur na poklon dobiju: 4 godine kaska, 4 god garancije, 4 god. održavanja i 4 god registracije.

Stoga ako želite  udobno vozilo, maksimalnu sigurnost, prostranost i sve to uz optimalnu potrošnju goriva, kako bi putovanja bila čisti užitak,  brigu za vašeg ljubimca prepustite nama. Uz ponudu Renault vozila vaš san postaje stvarnost, jer rođendanska čarolija je pred vratima i pravo je vrijeme da joj se prepustite.

Akcija je već počela u svim Renault salonima!

Izaberite i odvezite primamljive akcijske Renault modele Clio ili Captur uz posebne pogodnosti:

- 4 godine kasko GRATIS

- 4 godine garancija GRATIS

- 4 godine održavanje GRATIS

- 4 godine održavanje GRATIS

- Uz mogucnost Mogućnost zamjene staro za novo

 - ISPORUKA ODMAH

Dobrim vijestima nema kraja jer tu su dodatne akcijske pogodnosti koje nudimo:

  • - Popust na gume do 25%
  • - Akcija servis klime za sva vozila za samo 35 KM
  • - 5+ Servisne akcije za vozla izvan garancije uz garanciju!

-

Pozivamo Vas da posjetite najbliže Renault salone, zakažete probnu vožnju i uživate u bogatom izboru vozila te svim našim akcijskim pogodnostima.

|Sarajevo 033 778 957

|Banja Luka 051 386 000

|Mostar 036 352 914

|Tuzla 035 321 110

|Bijeljina 055 350 330

Veliki izbor lagerskih vozila pogledajte i online.

 

Kopirati
Drag cursor here to close