Dani otvorenih vrata

Provedite ovaj vikend u Mostaru uz oldtimere

Oldtimer klub Mostar i ove godine organizira tradicionalno druženje s vlasnicima oldtimera i razgledavanje više od 100 modela
AutoMoto / Flash | 16. 05. 2023. u 21:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oldtimer klub Mostar poziva sve ljubitelje oldtimera i antikviteta na dane otvorenih vrata u subotu i nedjelju (20.5. i 21.5.) na besplatno razgledavanje oldtimera, antikviteta i druženje u prostorijama kluba te na platou ispred kluba.

"Povodom tradicionalnog oldtimer skupa, koji se svake godine održava u petom mjesecu, ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nas posjete te iskoriste priliku za druženje s vlasnicima oldtimera i razgledavanje preko 100 izložbenih modela", poručuju iz Oldtimer kluba Mostar.

Podsjetimo, Oldtimer klub Mostar nastao je prije 14 godina. Krenuli su s jednim vozilom, s jednom ljubavi. Bilo je uspona i padova, ali išli su polako i nisu se dali slomiti.

Klub je do sada uspio stvoriti kontakte s 250 klubova iz svijeta, a postao je poznat i prepoznat, kako u zemljama regije, tako i svijeta.

"Oldtimer klub Mostar postajući članom FIVA-e i partnerom UNESCO-a čuva kulturu i baštinu Mostara i naše zemlje", kazao je Zdravko Vidović – Cojla, predsjednika Oldtimer kluba Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close