pogranični promet

Prekategorizacija i promjena radnog vremena pojedinih graničnih prijelaza

AutoMoto / Flash | 15. 07. 2016. u 11:25 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe Ugovora između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske o graničnim prijelazima donijelo je odluke o promjeni radnog vremena i privremenom međunarodnom prometu putnika preko stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet.

Odlukama se odobrava privremeni međunarodni promet putnika preko stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet Gabela Polje I – Gabela i Kozarska Dubica – Hrvatska Dubica u trajanju tri mjeseca, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na graničnim prijelazima za pogranični promet s Hrvatskom Vinica – Aržano Pazar, Subašići ? Dvorine, Vaganj – Bili Brig, Zagrad – Pašin Potok i Tržačka Raštela – Kordunski Ljeskovac promijenjeno je radno vrijeme i promet putnika moguć je svakim danom 24 sata naredna tri mjeseca.

Navedeni granični prijelazi otvoreni su za promet putnika od 11. srpnja 2016. osim prijelaza Tržačka Raštela – Kordunski Ljeskovac, gdje su radovi na izgradnji graničnog prijelaza na hrvatskoj strani još u tijeku, a javnost će biti informirana o uspostavi prometa na spomenutom prijelazu.

Kopirati
Drag cursor here to close