Idealno godišnje doba

Posebna proljetna ponuda za vlasnike Toyote

Dolaskom toplijih i dužih dana povećava se i broj aktivnosti na otvorenom, a kako bi bili spremni za sve izlete i avanture Toyota je ovog proljeća za vlasnike vozila pripremila i posebnu ponudu dodatne opreme.
AutoMoto / Flash | 15. 04. 2022. u 07:50 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proljeće je idealno godišnje doba za čišćenje i pospremanje. Kako nama, tako je i našim limenim ljubimcima potrebno osvježenje. Toyota je zato za vlasnike Toyota vozila pripremila brojne pogodnosti za usluge, rezervne dijelove i dodatnu opremu koje traju do 30. lipnja.

Kako bi uživali u još više pređenih kilometara, bitno je da vlasnici redovno održavaju klima uređaje svojih vozila. Preporuka je da se jednom godišnje dezifincira klima uređaj kako bi se uklonili mikroorganizmi, bakterije i virusi čije nakupljanje može uzrokovati neugodne mirise ili negativno utjecati na zdravlje ljudi. Zbog toga ovog proljeća Toyota nudi "Paket osvježenje" koji sadrži dezinfekciju klima uređaja i zamjenu filtera zraka već od 100 KM.

Dolaskom toplijih i dužih dana povećava se i broj aktivnosti na otvorenom, a kako bi bili spremni za sve izlete i avanture Toyota je ovog proljeća za vlasnike vozila pripremila i posebnu ponudu dodatne opreme.

Aerodinamični, izrađeni od čvrstog i lakog aluminija, krovni nosači se lako postavljaju na vozilo, a ovog proljeća za vlasnike Toyota vozila dostupni su po cijeni već od 194 KM.

Kako bi Toyota vozilo dobilo na dodatnoj funkcionalnosti, krovni nosači idealni su u kombinaciji s krovnim kutijama i nosačima za bicikle, a ovog proljeća te dodatke vlasnici mogu upariti po posebno povoljnim cijenama, od 345 KM za nosač bicikla ili 1033 KM za Thule krovnu kutiju.

Svim vlasnicima Toyota vozila predlažemo da na vrijeme kontaktiraju svog servisera te ostvare posebne pogodnosti na usluge, rezervne dijelove i originalnu dodatnu opremu. Preporučujemo održavanje u ovlaštenim Toyota servisima da bi se očuvala vrijednost vozila, a redovnim servisiranjem vlasnici Toyote svaki put produžuju i garanciju na svoje vozilo za jedan servisni interval, pa i do preko 10 godina starosti automobila.

Za brzu i laku narudžbu na servis upravo onda kada to vlasnicima odgovara u Toyoti preporučuju online naručivanje preko web stranice ili korištenje MyT aplikacije, kreirane da vlasnicima Toyota vozila život učini lakšim, a na području Hercegovine zastupnik i najbolje mjesto za sve Toyota fanove i one koji će to tek postati je Auto Nuić.

Kopirati
Drag cursor here to close