akcija

Pojačane kontrole vozila sa stranim registracijskim tablicama

AutoMoto / Flash | 15. 12. 2015. u 15:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije najavila je da će od 16. prosinca do 17. siječnja realizirati akciju pojačane kontrole sudionika u prometu, s posebnim naglaskom na kontrolu vozila sa stranim registarskim tablicama.

Nakon analize rada stacionarnih radara instaliranih na području magistralnog puta M-17, na lokalitetima u Zenici, Žepču, Maglaju i Tešnju, te mobilnih radara koji se planski raspoređuju na određene lokacije na području čitave županija, evidentiran je veliki broj prekršaja koje su počinili vozači motornih vozila sa stranim registracijskim tablicama.

Radi kvalitetnijeg rješavanja problema i načina sankcioniranja vozača motornih vozila sa stranim registarskim oznakama, načinjena je interna baza naznačenih vozila koja su registrirana kao počinitelji prekršaja na stacionarnim radarima. Ova baza se svakodnevno ažurira, a policijski službenici koji vrše kontrolu vozila u prometu svakodnevno ostvaruju uvid te na taj način sankcioniraju počinitelje prekršaja.

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojske županije također upozorava sve vozače da vožnju prilagode zimskim uvjetima na putu, da se pridržavaju ograničenja brzine kretanja vozila, kao i svih prometnih propisa da bi zaštitili sebe, osobe koje prevoze te druge sudionike u saobraćaju.

Kopirati
Drag cursor here to close