Sponzorstvo

Peugeot raskinuo suradnju s Đokovićem zbog cijepljenja?!

Prekid ove suradnje potvrdio je i Carlos Tavares, izvršni direktor Stellantisa koji je rekao „informacije su točne, nećemo nastaviti suradnju s Đokovićem“
AutoMoto / Flash | 01. 03. 2022. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski Peugeot, jedan od glavnih sponzora srpskog tenisača Novaka Đokovića, odlučio je raskinuti dugogodišnju suradnju koju je imao s njim, prenosi Hina.

Tijekom siječnja, dok je trajao cijeli skandal oko Novaka Đokovića i mogućeg igranja na Australian Openu, Peugeot je javno obznanio kako cijela situacija sa srpskim tenisačem neće utjecati na njihovo partnerstvo.

No, samo nešto više od mjesec dana kasnije ova veza je popucala, a razlog je, navodi dio britanskih medija, Đokovićev stav tijekom pandemije koronavirusa i njegovo mišljenje o cijepljenju.

Inače, prekid ove suradnje potvrdio je i Carlos Tavares, izvršni direktor Stellantisa koji je rekao „informacije su točne, nećemo nastaviti suradnju s Đokovićem“, prenijela je Ansa.

Đoković i Peugeot su bili vezani od 2014. godine, a podsjetimo kako je srpski tenisač prije nekoliko dana skliznuo i s prvog mjesta ATP ljestvice gdje ga je zamijenio Rus Danil Medvjedev.

Kopirati
Drag cursor here to close