Provjerili smo

Ovo je pet najskupljih automobila koji se prodaju u BiH

AutoMoto / Flash | 02. 03. 2017. u 09:57 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Financijska kriza u Bosni i Hercegovini zasigurno nije pogodila prodavače i preprodavače automobila obzirom na vijest da je u posljednjih godinu dana evidentan porast uvezenih vozila u našu zemlju, točnije njih 67.834.

Najskuplji automobil koji je prošle godine uvezen u BiH bio je Mercedes AMG GLE 63 S čija je cijena 235.188 KM.

Odlučili smo zaviriti na online servise za prodaju automobila u Bosni i Hercegovini i otkriti neka od najskupljih vozila koja se trenutno prodaju.

U stilu '50 Centa'

Titulu trenutno najskupljeg automobila u prodaji na jednoj od najvećih interneta stranica za prodaju vodi Porsche Panamera 4S. Cijena? 255.294 KM! Za jednu četvrtinu milijuna dobivate automobil pogonjen dizelskim motorom zapremine 4 litra sa 422 konjske snage te mjenjačem PDK sa 8 brzina. O dodatnoj opremi Porschea je suvišno pričati tako da to preskačemo.



Drugi najskuplji automobil je sve suprotno od onog što nazivate i zamišljate automobilom. Riječ je o Hummeru H2 u limuzinskoj izvedbi koja je duga 11 metara. Polovna Hummer limuzina sa 140 000 pređenih kilometara i benzinskim motorom koštati će vas 245.000KM.





22 sjedeća mjesta, šank, LED svjetla, koža, ozvučenje, je nešto što smo mogli gledati samo u spotovima 'repera' okruženih golišavim djevojakama koje polijevaju skupim šampanjcima.

'Raketa' iz Njemačke

Treći najskuplji automobil u Bosni i Hercegovini dolazi nam iz Njemačke. Riječ je o 'raketi' u izvedbi Mercedesa. Model Mercedes AMG GT S Night paket dolazi sa 585 konjskih snaga i maksimalnom brzinom od čak 360 kilometara na sat. Za naše ceste nažalost i jedna trećina ove brzine je previše. Osnovna cijena ove rakete iznosi 240.000 KM. Prodavač ovog automobila nudi vam opciju "staro za novo".





Idući automobil na našem popisu je također 'švabo'. Tenk. Mercedes G 63 AMG Exclusive design sa 544 konjske snage i 16400 pređenih kilometara. Cijena 225 000 KM. Ljubitelje 'G' klase teško ćete uvjeriti da postoji nešto bolje na svijetu od 'G-a'. Teški fanatici.



Zadnji na našem popisu je također Mercedes. Serija E 43 AMG 4Matic sa 0 kilometara koštati će vas 212.472 KM.



Iz naše liste da se zaključiti da Bosanci i Hercegovci baš i ne štede na automobilima. Svaka roba ima svog kupca tako da smo uvjereni da će ovi automobili ubrzo i pronaći svog novog vlasnika koji će, ne sumnjamo uživati u svakom kilometru svog novog automobila.

*Navedene cijene su preuzete sa internet prodajnog servisa.

Kopirati
Drag cursor here to close