Zimski grad

Oldtimeri obogatili mostarski Advent

AutoMoto / Flash | 30. 12. 2016. u 19:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Advent u Mostaru ili popularno nazvan Zimski grad je u petak poslijepodne ugostio članove nekoliko oldtimer klubova iz Mostara, Hercegovine i Hrvatske.

Mnogi posjetitelji zimskog grada i prolaznici su zastali i divili se starim limenim četverotočkašima. Najveću pažnju izazvao je Chevrolet Impala iz 1964. godine, kao i nekoliko primjeraka Mercedesa.

Posjetitelji su se tako mogli detaljnije informirati o modelima automobila, kao i fotografirati se pored istih.

''Ovo je pravo lijepa priča za grad Mostar. Mi smo pravi promotori Mostara i nešto što ovaj grad nije odavno vidio. Mi smo jedan od rijetkih pravih klubova u Mostaru koji nije obojen nijednom bojom, samo okuplja ljude koji vole stare automobile'', rekao je Zdravko Vidović predsjednik Oldtimer kluba Mostar.

Rekao je kako su u Mostar došli i njihovi prijatelji, ljubitelji oldtimera iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

''Oldtimeri su definitivno izazvali divljenje svih naših posjetitelja. Najveću po izazvao je Chevrolet Impala iz 1964. godine, kao jedan od rijetkih primjeraka u Europi. Ovom prilikom želimo zahvaliti Oldtimer clubu Mostar što je odlučio predstaviti primjerke ovih fenomenalnih i elegantnih automobila na Adventu u Mostaru. Naravno u ovu izložbu uklopio se i Coca Cola retro kamion, koji je uparkiran ispred našeg zimskog restorana, a tu će i ostati do zatvaranja Adventa'', poručili su organizatori Adventa u Mostaru.

Inače, pored brojnih sadržaja na Adventu će biti upriličen i doček Nove godine gdje će nastupiti mali mostarski pjevači i plesači koji će obogatiti program za najmlađe, a koji će startati od 17 sati. Odbrojavanje za doček male Nove godine će biti održan u 18 sati.

U večernjim satima odrasle posjetitelje Adventa će zabavljati grupa 'Neretva', te Marko Vlaho i 'Denirom' bend.

Kopirati
Drag cursor here to close