Oduzeto vozilo

Oduzeli mu Golfa zbog previše kazni

AutoMoto / Flash | 28. 09. 2017. u 14:40 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici u Tešnju privremeno su oduzeli automobil marke Golf, bez registarskih oznaka, kojim je upravljala osoba R.S., rođen 1994. godine, iz Tešnja.

Izvršenim provjerama, za vozača i vozilo, utvrđeno je da navedeni upravlja neregistriranim vozilom i da upravlja vozilom prije stjecanje prava na upravljanje motornim vozilima, te da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti prometa.

Ovoj osobi je u proteklom razdoblju izdat veliki broj prekršajnih naloga i kazni za počinjene prekršaje u prometu, a uvidom u registar novčanih kazni utvrđeno je da R.S. ima ukupan dug neplaćenih kazni u iznosu od 4.880 KM.

Obzirom da navedena osoba svojim ponašanjem, odnosno učestalim vršenjem prekršaja s predmetnim vozilom, predstavlja opasnost po javnu sigurnost i sigurnost građana, njemu je u skladu sa zakonom privremeno oduzeto sporno vozilo.

Nakon kompletiranja predmeta, Policijska stanica Tešanj će Općinskom sudu u Tešnju dostaviti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv navedene osobe, zajedno sa zahtjevom za izricanje zaštitne mjere oduzimanja predmetnog vozila, zbog počinjenih prekršaja, te ugrožavanja javnog prometa.

Kopirati
Drag cursor here to close