AutoNuić

Od Vašeg života tražite nešto više? Malo avanture? Malo izleta van tradicionalnih ruta?

AutoMoto / Flash | 26. 06. 2012. u 08:52 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od Vašeg života tražite nešto više? Malo avanture? Malo izleta van tradicionalnih ruta?

Toyota i AutoNuić Vam mogu ponuditi sve to i još malo više. Provjerite ponudu 4x4 vozila i pripremite se za Vašu avanturu života.

Neponovljiva ponuda za RAV4 Limited/Elegant 4x4

Provjerite zašto je RAV4 vozilo koje je stvorilo SUV klasu i koje i danas predstavlja mjerilo vrijednosti. 

TOYOTA RAV4 2.2 D-4D 150 KS 4x4 po zaista nevjerojatno povoljnim cijenama. Bogata oprema uključuje sistem kontrole stabilnosti vozila (VSC), integrirani aktivni pogonski sistem (IADS), CD izmjenjivač za 6 diskova, tempomat, automatsku dvozonsku klimu, 17-inčne aluminijske naplatke i još mnogo toga.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Land Cruiser 150, od sada povoljniji od 9.700 – 11.300 KM

Land Cruiser 150. Legenda koja već više od 60 godina suvereno vozi svjetskim putevima i izvan njih. Prepustite se vrhunskoj udobnosti, bogatoj opremi i nenadmašnim terenskim sposobnostima ponajboljeg terenca današnjice koji čeka na Vas uz popust od 9.700 – 11.300 KM.

Popust od nevjerojatnih 30.000 KM na Land Cruiser V8 Executive Navi, 7 sjedala

Želite još više? Želite velikog terenca, sa jakim motorom, udobnog i sigurnog prije svega? Možda sa ubrzanjem od 0-100 za 8,2 sekunde? Sa maksimalnom brzinom od preko 200 km/h? A sve to sa vrhunskim terenskim sposobnostima, mogućnosti savladavanja skoro pa nesavladivih prepreka? I za Vas imamo rješenje. Land Cruiser V8, vrh ponude Toyota vozila, sada sa nevjerojatnim popustom od 30.000 KM. Ništa nije nemoguće.

Toyota Hilux može biti Vaša za već od 34.390 KM + PDV

Trebate vozilo koje može sve? Prevesti obitelj na more sa svim stvarima, dostaviti preko 700 kg tereta, otići na izlet na planinu sporednim makadamskim putevima. Hilux može sve to. Sve to i još mnogo više. Snažni dizelski motori, robustna konstrukcija i vrhunska Toyota pouzdanost krase ovog neumornog radnika koji će Vam dugo biti na usluzi.

Nalazite našu ponudu zanimljivom? Neodoljivom možda? Međutim, mi je želimo učiniti još boljom i još primamljivijom. Na sve gore navedeno, od 01.06. Vam poklanjamo 5 godina Toyota garancije bez ograničenja kilometara. Dobro ste pročitali, bez ograničenja kilometara. I bez sitnih slova, bez zvjezdica i pojašnjenja, vrlo jasno i transparentno. Naravno, da bi takva garancija bila potpuna nudimo još nešto, Toyota Eurocare 5 godina besplatne pomoći na cesti bilo gdje u Europi.

Provjerite zašto je po TUV izvještajima za 2011. i 2012. godinu Toyota apsolutni broj 1.

Čekamo Vas u salonu AutoNuić, Bišće polje bb, Mostar ili na broj telefona 036 333 505

Vaš AutoNuić Toyota tim.

Kopirati
Drag cursor here to close