Najbolji omjer cijene i kvalitete

Novi Renault EXPRESS VAN

Renault je za proljeće pripremio potpuno novi dostavni model – Express Van, koji je namijenjen svima koji ne mogu ili ne žele izdvojiti mnogo novaca za dostavno vozilo.
AutoMoto / Flash | 25. 03. 2021. u 20:26 Bljesak.info / vidiauto.com

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Renault je predstavio potpuno novi Express Van, model za profesionalne korisnike koji traže esencijalno vozilo s najboljim omjerom cijene i kvalitete, a u prodaju stiže već sljedeći mjesec.

Kako je bilo ranije i najavljeno, Renault je za proljeće pripremio potpuno novi dostavni model – Express Van, koji je namijenjen svima koji ne mogu ili ne žele izdvojiti mnogo novaca za dostavno vozilo. No bez obzira na povoljnu cijenu, Express Van ima mnogo toga za pružiti.

Svakako treba istaknuti 48 litara prostora za pohranu u kabini, širok otvor bočnih kliznih vrata od 716 mm, a prostor za utovar iza pregrade je s 1,91 m najdulji u klasi, a obujam od 3,7 m3 je najveći na tržištu, a nosivost mu je 650 kg. Tu su i velike mogućnosti povezivanja, pa je Express Van opremljen s do tri USB priključka, četiri 12-voltne utičnice, a u opciji je i multimedijski Easy Link s funkcijom zrcaljenja (Mirroring) i opcijskom navigacijom na 8-inčnom zaslonu. Tu je i sustav za pomoć pri vožnji unatrag, kao i sustavi kao što su onaj za nadzor mrtvog kuta, ili pak za nadzor stabilnosti prikolice za sigurnije prianjanje.

Na našem će tržištu biti dostupne samo dizelske inačice, a riječ je o 1,5-litrenim turbo dizel motorima koji dolaze u izvedbama sa 75 KS i s 95 KS, a oba su uparena sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem. Izvedba sa 75 KS je dostupna u klasičnoj izvedbi koja za ubrzanje od 0 do 100 km/h treba 16,3 sekunde i maksimalno može voziti brzinom od 184 km/h i pritom je prosječna potrošnja 5,1/5,4 litre, a dostupna je i u Ecoleader izvedbi, kada je maksimalna brzina ograničena na 100 km/h, te ta izvedba ima i nešto manju potrošnju od 4,7/4,9 litara.

Snažnija izvedba s 95 KS ubrzava od 0 do 100 km/h za 13 sekundi, dok joj je maksimalna brzina 161 km/h, a prosječna potrošnja ove izvedbe je 5,1/5,3 litre.

Serijska oprema svih modela donosi ABS, ESP, zračni jastuk za vozača, klimu, radio s Bluetoothom, električnim staklima, daljinsko centralno zaključavanje, LED dnevna svjetla C oblika, a tu je i limena pregradna stijena s prozorom, klizna desna bočna vrata, stražnja dvokrilna vrata s omjerom 60/40, djelomične plastične obloge teretnog prostora i osvjetljenje teretnog prostora, ali i ostalu opremu.

Kopirati
Drag cursor here to close