Range Rover Velar

Najljepši Range Rover dodatno nabrijan od Lumma Designa

Uz proširenu karoseriju uz koju je Velar 100 mm širi od serijskog modela, tu su i vizualni dodaci, a uskoro će se nuditi i povećanje snage za sve verzije.
AutoMoto / Flash | 15. 01. 2018. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 U gradovima poput Londona već su postali svakodnevna pojava. Tako vlasnici koji su keširali preko 200 000 KM za svoj automobil sada na parkiralištima mogu vidjeti nekoliko sličnih primjeraka, što bi im moglo zasmetati. Rješenje za taj "problem" već je ponudio tuner Lumma Design. Oni nude vizualne dorade za britanski SUV.

Kako se prije svega ističe proširena karoserija uz koju je Velar 100 mm širi od serijskog modela. Uz proširenja dolazi i novi odbojnik koji poboljšava aerodinamiku. Na stražnjem dijelu dominiraju čak četiri nastavka ispušnog sustava. Zasad je riječ o ukrasnim nastavcima, ali u Lumma Designu ističu kako trenutno rade na novom ispušnom sustavu. Naravno, nude se i neizostavni novi aluminijski naplaci veličine 22 ili 23 cola. Promjene su zasad dakle samo vizualne, ali uskoro se očekuje ponuda optimizacije motora koja će povećati snagu motora. Iako moramo priznati da izgleda agresivno, smatramo da Velar sam po sebi ima prilično čist dizajn koji ipak najbolje izgleda u serijskom izdanju, piše Autoklub.

Kopirati
Drag cursor here to close