AKRAPOVIČ

Najbolji proizvođač ispušnih sustava traži 20 radnika iz BiH

AutoMoto / Flash | 01. 08. 2017. u 06:38 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zahvaljujući Akrapoviču ispušni sustav je od obične savijene cijevi postao ključni element vozila visokih performansi koji donosi značajne pomake u snazi, težini i performansama, a osim što je najvažniji muzički instrument motocikala i automobila Akrapovič ga je učinio i dizajnerskim remek-djelom. Akrapovič je od ispušnog sustava doista napravio umjetnost. I to čak i doslovno - njegovi auspusi su, naime, dosad dobili već četiri prestižne Red Dot nagrade za industrijski dizajn. 

Zahvaljujući sporazumu o zapošljavanju između Republike Slovenije i Bosne i Hercegovine, Agencija za rad i zapošljavanje BiH raspisuje u ime poslodavca iz Slovenije, AKRAPOVIČ, Podjetje za proizvodnjo, Trgovino in storitve d.d., 1295 Ivančna Gorica, Slovenija, raspisala je natječaj za radno mjesto Varioca/sastavljača.

Slovenski gigant traži 20 izvršitelja za rad na terenu iz Bosne i Hercegovine. Idealna prilika za mlade ljude za rad u prestižnoj tvrtci koja je promijenila način gledanja na ispušni sustav u svijetu automobila i motora.
 

Više informacija možete pronaći na ovom LINKU.

 

Kopirati
Drag cursor here to close