Vikend

Na graničnim prijelazima u BiH čeka se do pola sata

AutoMoto / Flash | 15. 10. 2016. u 09:17 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog nestabilnog vremena, te povremene kiše u pojedinim krajevima Bosne i Hercegovine preporučuje se opreznija vožnja prilagođena trenutnim uvjetima i stanju na putevima.

Povećana je opasnost od odrona na dionicama koje vode kroz usjeke, pa se apelira na vozače da na svim cestovnim smjerovima voze maksimalno oprezno. Na mjestima gdje se izvode radovi postavljena je privremena prometna signalizacija čije poštivanje je obavezno.

Danas se izvode radovi na ugradnji brojila prometa na magistralnom putu M-17 Blažuj-Tarčin (Tarčin). Vozila prometuju jednom trakom naizmjenično, uz povremene obustave do 15 minuta.

Povremene polusatne obustave, zbog deminiranja terena, tijekom dana aktualne su na magistralnom putu Teslić-Jelah (Vrela, 08-16 sati).

Zbog minerskih radova, do povremenih kraćih obustava prometa dolazi na magistralnim putevima M-16 Banja Luka-Jajce na lokalitetu Bočac (od 14 do 14.30 sati) i M-19.3 Rogatica-Ustiprača u mjestu Dub (od 09 do 10 i od 13 do 15 sati).

Od cesta s aktualnim radovima izdvajamo magistralne puteve: M-4 Simin Han-Kalesija, M-5 Ključ-Mrkonjić Grad, M-5 Busovača-Kiseljak i M-16.2 Prozor-Jablanica.

Prema informacijama prikupljenim od Granične policije Bosne i Hercegovine, na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta. Zbog radova na području Hrvatske, na GP Orašje-Županja vozila prometuje usporeno u oba smjera, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close