od 2000 eura

Mercedes prvi u Hrvatskoj krenuo s eko-poticajima

AutoMoto / Flash | 01. 09. 2017. u 07:55 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mercedes prvi u Hrvatskoj kreće s poticajima. Dovezite svoj stari dizel (Euro 1 do Euro 4) bez obzira na marku i zamijenite ga za novi. Vaš stari automobil će se otkupiti prema vrijednosti procijenjenoj od strane neovisne institucije i isti će biti povučen iz prometa i uništen, piše portal AMS.

Poticaji za kupnju novih vozila stigli su i u Hrvatsku. Naime, u cilju povećanja broja novih, ekološki prihvatljivijih vozila na cestama, Daimler AG svim vlasnicima dizelskih vozila norme Euro 1 do Euro 4 u Hrvatskoj do kraja godine nudi zamjenski bonus u iznosu od 2.000 eura (netto) pri kupnji novog Mercedes-Benz vozila. U slučaju kupnje novog električnog Smarta, bonus iznosi 1000 eura.

Bonus vrijedi bez obzira na marku rabljenog vozila koje kupac trenutno vozi ali isto mora biti registrirano na ime kupca najmanje 6 mjeseci. Ponuda je vezana uz narudžbu bilo kojeg novog Mercedes-Benz vozila s dizelskim motorom norme Euro 6, novog plug-in-hibrida ili bilo kojeg Smart Electric Drive vozila. Nadalje, Daimler će u ovoj akciji vozila Euro 1 do Euro 3 norme otkupiti prema vrijednosti procijenjenoj od strane neovisne institucije i ista će biti povučena iz prometa i uništena.

Kupci s vozilima Euro 4 će vrijednost dogovarati na uobičajen način 'staro za novo'. U oba slučaja vrijedi i ranije spomenuti bonus. Ova se akcija može kombinirati sa svim važećim prodajnim akcijama na dizelskim osobnim vozilima Mercedes-Benz i Smart ED. Ponuda vrijedi kod svih ovlaštenih Mercedes-Benz partnera u Hrvatskoj od 1. rujna za sve ugovore sklopljene u tekućoj godini zaključno s 31. prosincem ove godine, odnosno isporukama do 31. ožujka 2018.

Kopirati
Drag cursor here to close