The Car is Art

Mazda dizajn: Automobil je umjetnost

AutoMoto / Flash | 15. 04. 2015. u 18:39 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mazda je ponovo u talijanskoj prijestolnici mode Milanu, gdje će biti domaćin specijalne izložbe Mazda Design: The Car is Art, postavljene u prostoru Mazda Design Space, u centru Brera distrikta (poznatog kao dizajnerski), otvorenog u veljači tijekom Tjedna mode u Milanu (Milan Fashion Week).

Prirodna i jednostavna ljepota Mazda Kodo dizajna će još jednom zablistati i oduševiti promatrače tijekom Milanskog tjedna dizajna (Milan Design Week), od 14 do 19. travnja.

Nastavljajući tradiciju kreiranja lijepih, istovremeno funkcionalnih predmeta za svakodnevnu upotrebu, kao što je Kodo-inspirirana stolica iz 2013.godine, Mazda će na središnjem podiju prikazati još dvije kreacije inspirirane “Dušom pokreta”.

Bicikl i kauč na bazi Kodo koncepta će predstaviti Mazda dizajnersku filozofiju primijenjenu i na dva potpuno nova modela - Mazdi CX-3 i Mazdi MX-5.

Obje dizajnerske kreacije prenose poruku dizajna Kodo-Duša pokreta: predstavljajući dinamičnu ljepotu pokreta divljih životinja – ostvarenu bez napora, istovremeno i snažnu, i gracioznu.

Mazdini europski dizajneri i milanski kreativni direktori Setsu i Shinobu Ito, odlučili su ujediniti Mazdinu estetsku senzibilnost sa vještinom starih zanatlija.

Kopirati
Drag cursor here to close