Ne trebate čekati u redu za plaćanje cestarine

Mastercard Vam poklanja ACC TAG uređaj

Kompanija Mastercard u suradnji sa JP Autoceste FBiH, ovog ljeta omogućavaju svojim korisnicima da započnu korištenje ACC TAG uređaja
AutoMoto / Flash | 05. 08. 2020. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Mastercard u suradnji sa JP Autoceste FBiH, ovog ljeta omogućavaju svojim korisnicima da započnu korištenje ACC TAG uređaja i na taj način brže i povoljnije izvrše plaćanje cestarine.

U pitanju je način plaćanja cestarine koji je u regiji u ljetnim mjesecima već stekao popularnost zbog svoje praktičnosti i minimalnog zadržavanja na naplatnim mjestima.

Korisnici koji od 10.8.2020 prvu kupovinu dopune za elektronsku naplatu cestarine izvrše Mastercard® karticom bilo koje banke, u vrijednosti od minimalno 50KM, dobivaju ACC TAG uređaj besplatno. Uz to, očekuje ih i dodatni bonus od 20% na uplaćeni iznos.

''U pitanju je još jedna strateška suradnja sa javnim sektorom u BiH, ovog puta sa JP Autoceste FBiH, koja pokazuje da nam je svima u interesu da radimo na popularizaciji bezgotovinskog i beskontaktnog  plaćanja, prije svega zato što na taj način korisnicima pružamo brže, jednostavnije i praktičnije iskustvo plaćanja'', izjavila je Jelena Ristić, direktorica za tržišta Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore u kompaniji Mastercard.

Također, kako bi se prolaz kroz naplatne stanice dodatno ubrzao, navedene kompanije su za naredni period dogovorile omogućavanje beskontaktnog plaćanja na svim naplatnim mjestima kojim upravljaju JP Autoceste FBIH.

''U cilju smanjenja kontakata koje je u vrijeme pojave virusa COVID- 19 dodatno naglašeno, u suradnji sa Mastercard kompanijom omogućili smo našim korisnicima besplatne ACC TAG uređaje. Korištenjem elektronske naplate cestarine korisnik ostvaruje brži i sigurniji prolaz bez zaustavljanja, uz bonus od 20% na svaku dopunu novčanih sredstava na korisnički račun. Korisnici autoceste su nam na prvom mjestu, a ovom promotivnom akcijom im to i dokazujemo,'' izjavio je Marin Jelčić, izvršni direktor sektora za upravljanje i održavanje JP Autoceste FBiH.

Važno je napomenuti da se ponuda za besplatni ACC TAG uređaj odnosi za prvih 1500 korisnika na naplatnim mjestima NM Sarajevo sjever, NM Zenica jug, NM Sarajevo zapad, NM Ljubuški.

Za više informacija posjetite www.mastercard.ba i www.jpautoceste.ba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close