HX-KRES

LaFerrari: Ljubimac kojeg može imati samo 499 ljudi

AutoMoto / Flash | 05. 05. 2014. u 07:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dojmovi s prvih test vožnji Ferrarijevog top modela pojavili su se na internetu zahvaljujući snimkama koje je u Italiji napravio britanski Top Gear magazin.

LaFerrari neće ostati upamćen samo po karakteristikama benzinskog motora jer se u pogonskom sustavu nalazi i električni motor snage 163 ks. To znači da je hiper-sportski LaFerrari zapravo hibrid čija se tehnologija skriva iza imena "HX-KRES", piše Blic.

Bez obzira na to što mislite o ovom modelu ili o tome kakve su mu performanse u odnosu na Porsche 918 ili McLaren P1, šanse da se bilo tko od nas nađe za volanom ili u blizini jednog LaFerrarija skoro su nepostojeće, piše Blic navodeći kako će Ferrari LaFerrari biti proizveden u 499 primjeraka.



Da bi netko bio razmotren kao potencijalni kupac potrebno je da ispuni nekoliko uvjeta. Prvi je da ste odani kupac, odnosno da posjedujete najmanje pet Ferrarija u svojoj garaži.

Drugi uvjet, možda još zahtjevniji od prvog, je da prilikom susreta s direktorom Ferrarija možete reći "Gdje si Luca!" a da vam se Luca Di Montezemolo tom prilikom obraduje.

Naime, direktor Ferrarija osobno je odobrio svih 499 aplikacija za kupovinu Ferrarija LaFerrari.

Kopirati
Drag cursor here to close