Gužva

Kolone i na Bijači

AutoMoto / Flash | 20. 07. 2015. u 11:41 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na GP Bijača koji se preporučuje kao prijelaz onima koji kreću prema Makarskoj rivijeri ili sjevernije vladaju velike gužve.

Naime, čitatelj portala Bljesak.info na redakcijski mail nam je prslijedio fotografije kolone na GP Bijaca koje su fotografirane u 11.00 sati 20. srpnja 2015. na izlazu iz BiH.

''Na fotografijama se lijepo vidi kako naši granicni policajci nepotrebno stvaraju gužve na graničnim prijelazima. Od 3 otvorena izlaza pregled se vrši samo na jednom (ostala dva su valjda za kamione i autobuse kojih usput nije bilo na vidiku). Nakon sat vremena čekanja na IZLAZ iz "države" gospodin granični policajac se sjetio otvoriti još jedan izlaz dovikujuci se sa svojim kolegom: "šta mislis da otvorimo još jedan ?". Ovo je nevidjen bezobrazluk i ovakvo postupanje granicne policije ne moze biti samo slučajnost. Nije jasno koga oni toliko kontroliraju na izlazu iz "države". Napominjem da se u isto vrijeme čeka na ulaz u RH cca 10 minuta. Molim Vas ako ste u mogućnosti pozabaviti se ovim problemom običnih građana koji zbog samovolje tzv. šefova u graničnoj policiji gube svoje vrijeme i nerve'', napisao nam je čitatelj.

Podsjetimo, iz Auto moto saveza u BiH danas je priopćeno kako se na graničnom prijelazu Doljani kod Metkovića na izlazu čeka oko tri sata, na graničnom prijelazu Ivanica kod Dubrovnika, u oba smjera, čeka se sat i pol, kao i na izlazu na prijelazu Gabela Polje.

Kopirati
Drag cursor here to close