Najviše mjesto

Kia Niro EV pobjednik studije J.D. Power 2022 o vlasništvu električnih vozila

To znači da su već drugu godinu zaredom vlasnici modela Niro EV najzadovoljniji svojim masovnim električnim vozilom na tržištu.
AutoMoto / Flash | 07. 04. 2022. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Niro EV je zauzeo najviše mjesto u kategoriji masovnih vozila u studiji kompanije J.D. Power za 2022. godine o zadovoljstvu vlasnika svojim električnim vozilima. To znači da su već drugu godinu zaredom vlasnici modela Niro EV najzadovoljniji svojim masovnim električnim vozilom na tržištu.

Zadovoljni vlasnici Nira najviše hvale niske troškove održavanja, domet baterije, korisničko iskustvo, stil i užitak u vožnji

Kako bi saznali kakvo je zadovoljstvo vlasništvom i vjerojatnoća ponovne kupovine u okviru studije J.D. Power su anketirali više od 8.000 vlasnika električnih vozila u SAD-u o ključnim faktorima, kao što su npr. troškovi vlasništva, domet baterije, iskustva kupaca, stil i užitak u vožnji.

Kia Niro je odigrao ključnu ulogu na Kijinom putu elektrifikacije pošto je svojim pogonskim sklopovima s niskim i nultim emisijama stvorio jednostavan prelazak na održivu mobilnost. Niro EV je najprodavanija varijanta modela (pored električne u ponudi su još hibridna i priključno hibridna varijanta) i od lansiranja 2017. godine ima sve veći značaj u ponudi Kije.

Kia Niro EV nudi stil, prostranost, praktičnost i veliki domet na struju

Kia Niro nudi idealno rješenje za vozače koje privlači vožnja bez emisija i koji ne žele prihvaćati kompromise oko prostranosti, stila i dometa. Niro EV je sa 454 kilometra dometa na električni pogon, funkcionalnim unutarnji prostorom i trenutnim okretnim momentom od 395 Nm savršeno vozilo za stimuliranje ljudi za prelazak na električnu mobilnost.

Niro EV ima značajnu ulogu u Kijinom rastu prodaje elektrificiranih vozila u Europi

»Električna vozila su sve važniji dio automobilskog svijeta. Pošto je Niro EV već drugu godinu zaredom dobitnik nagrade za najviše zadovoljstvo vlasnika u segmentu masovnih električnih vozila Kia je dokazala da je sposobna premašiti očekivanja vlasnika električnih vozila,« rekao je Brent Gruber, viši direktor globalnog automobilskog sektora u J.D. Power.

Kia je nedavno najavila da će ove godine lansirati potpuno novi Niro koji će se temeljiti na funkcijama zbog kojih je trenutni model tako popularan dok će pružati i osvježen stil te najnovije napredne tehnološke funkcije.

Kopirati
Drag cursor here to close