Suradnja

Kia Motors dobavljač vozila Ujedinjenim narodima

Kia tako već drugi put isporučuje vozila Ujedinjenim narodima, jer im je od 2010. do 2015. godine davala na raspolaganje čak 420 mini autobusa.
AutoMoto / Flash | 04. 04. 2018. u 22:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kia Motors je pobjednica natječaja Ujedinjenih naroda (UN). Kia će u sljedeće 3 godine ovoj organizaciji za njihovo djelovanje u svijetu osiguravati vozila Kia Rio, Sorento i Forte* (*model se ne prodaje u Europi) i servisirati ih, priopćeno je.

Iz Kie javljaju: ''Za Kiju je to da je izabrana kao dobavljač vozila za UN, važno dostignuće. To je dokaz izuzetnog kvaliteta vozila i njihove konkurentnosti na globalnom automobilskom tržištu.''

''Ugovor s Kia Motors će nam osigurati objedinjenu nabavku vozila, koja trebaju organima Ujedinjenih nacija čime ćemo iskoristiti prednosti ekonomije obima, većeg kvaliteta i bolje postprodajne podrške,'' o dogovoru kažu u UN-u.

 ''Za UN i njene organe je važno da smo osigurali kvalitetna vozila, koja sa sobom donose paket postprodajne podrške. Radujemo se plodnoj suradnji s Kijom''.

Kia tako već drugi put isporučuje vozila Ujedinjenim narodima, jer im je od 2010. do 2015. godine davala na raspolaganje čak 420 mini autobusa, priopćeno je iz Kia-e.

 

Vrijednost ugovora 7 milijuna dolara

Hyundai Motor, sestra kompanija Kije, također je dio ovog sporazuma. Vrijednost trogodišnjeg ugovora između kije (uključuje i Hyundai) i UN-a ocijenjena je na oko 7 milijuna američkih dolara. Ugovor uključuje mogućnost dvogodišnjeg produženja. Hyundai Mobis, dio grupacije Hyundai Motor Group, bit će dobavljač automobilskih dijelova.

Kopirati
Drag cursor here to close