Velika odgovornost

Hyundai službeno vozilo natjecanja Red Bull Cliff Diving Mostar 2017

AutoMoto / Flash | 31. 08. 2017. u 06:13 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar je treći put zaredom zauzeo svoje mjesto u prestižnoj svjetskoj seriji „Red Bull Cliff Diving“. Najbolji skakači današnjice ponovo će 15. i 16. rujna pred mostarskom publikom pokazati svoje vještine.

Mostar je ove godine peta stanica u „Red Bull Cliff Diving“ seriji i nema sumnje da bi se baš tu mogao odlučiti ukupni pobjednik za 2017. godinu. Ove godine dio ovog velikog globalnog projekta biti će Hyundai,odnosno kompanija Hyundai Auto BH koji je generalni uvoznik i serviser Hyundai vozila za BiH. Hyundai Auto BH je preuzeo ulogu službenog prijevoznika ovog velikog sportskog događaja čiji je domaćin Mostar i Bosna i Hercegovina.

Ovako veliki događaj za partnere traži samo velika imena i brendove, koji uspješno mogu odgovoriti na sve zahtjeve i visoke standarde organizacije, a kakav je bez sumnje Hyundai. Kroz ovaj globalni projekat Red Bulla, Hyundai Auto BH samo je potvrdio svoju opredjeljenost da podrži najveće događaje koji se organizuju u našoj zemlji iz oblasti ekonomije,kulture, sporta čiji se sudionici prevoze u Hyundai vozilima.

Kopirati
Drag cursor here to close