Još jedna u BiH

Električna punionica u sklopu prodajnog centra DasWeltAuto

Kompanija Porsche BH d.o.o. je lider po broju prodanih električnih vozila u Bosni i Hercegovini, ali i lider u broju instaliranih električnih punionica.
AutoMoto / Flash | 26. 01. 2022. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo je bogatije za još jedan AC električni punjač snage 11 kW koji se nalazi u sklopu prodajnog centra Das WeltAuto – Porsche Inter Auto d.o.o.

Električni automobili su svakodnevno sve prisutniji na cestama širom Europe i svijeta, te je u 2021 godini u Europi registrirano blizu 2,5 milijuna električnih vozila i 2,2 milijuna Plug In hibrida.

''Tržište Bosne i Hercegovine također pokazuje trend povećane potražnje za električnim vozilima, tako da naša kompanija iz tog razloga nastavlja praksom instalacije električnih punionica u sklopu naših prodajnih centara'', ističe Senad Olovčić, direktor Porsche BH.

Kompanija Porsche BH d.o.o. je lider po broju prodanih električnih vozila u Bosni i Hercegovini, ali i lider u broju instaliranih električnih punionica.

Naime, ova kompanija je instalirala 74 od ukupno 135 punionica u Bosni i Hercegovini.

Prodajna mreža ovlaštenih DasWeltAuto trgovaca prethodnu godinu je veoma uspješno okončala sa preko 1.300 prodanih rabljenih automobila.

Sigurna i pouzdana vozila sa garancijom su nešto što sve više privlači klijente u Bosni i Hercegovini, a što će i dalje biti u fokusu brenda DasWeltAuto.

''Nastavljamo dalje graditi percepciju o važnosti kupovine provjerenih, sigurnih i pouzdanih rabljenih automobila, a težimo ka tome da već u ovoj godini imamo i prodaju rabljenih električnih automobila'', kazao je Haris Muratović, brend menadžer DasWeltAuto.

Kopirati
Drag cursor here to close