Promocija uštede

Dva električna Smarta igraju ping pong na njemačkim ulicama

AutoMoto / Flash | 30. 10. 2013. u 14:57 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skeptičnost glede korištenja električnih automobila je i dalje primjetna, unatoč znantnim uštedama koje bi se time postigle.

Najviše kritika redovito se dotiču nedostatnih performansi tj. slabih ubrzanja i krajnje brzine, te izostanka zabave jer su električni automobili ‘dosadni’.

Kako bi pokazali agilnost i zabavu malih električnih Smart automobila, njemačka BBDO agencija je zajedno s proizvođačem automobila osmislila zanimljivu atrakciju na njemačkim ulicama.

Odlučili su nekadašnje 2D virtualno igranje stolnog tenisa koje uključuje dvije vertikalne poluge i lopticu koja prelazi s jedne strane ekrana na drugi, preslikati u stvarnost korištenjem električnih Smartova.

Tako su stvorili stazu unutar koje se kretanjem automobila naprijed-natrag stvara slika na ekranu ispred staze te time odbija loptica.

Prilično zabavna aktivnost koja je izazvala znatni interes javnosti u vrijeme live eventa, ali i značajnu popraćenost u svim offline i online medijskim kanalima, posebno na društvenim mrežama gdje su ljudi iskazali interes za probom takvih automobila, čime je cilj kampanje ispunjen.

Kopirati
Drag cursor here to close