Igračka za bogataše

Bugattijev automobil za djecu košta 30 tisuća eura

Bogataši kojima 30 tisuća eura ne znači previše mogu za djecu naručiti Bugattijev automobil u kojem će njihovi najmlađi moći juriti 20 km/h.
AutoMoto / Flash | 12. 03. 2019. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sajmu automobila u Ženevi Bugatti je oduševio ljubitelje luksuznih i egzotičnih vozila predstavljanjem remek-djela nazvanog La Voiture Noire. Automobil koji plijeni pozornost izgledom i performansama već je prodan tajanstvenom kupcu koji ga je platio nevjerojatnih 16,7 milijuna eura.

No ako želite imati Bugattijev automobil ne morate pripremiti skoro 17 milijuna eura, odnosno oko 125 milijuna kuna, dovoljno vam je "samo" oko 30 tisuća eura, koliko košta još jedno vozilo koje je ova kompanija predstavila na sajmu u Ženevi. Ako se pitate kakav Bugatti možete dobiti za 30 tisuća eura, odgovor je – dječji!

Ettore Bugatti je za četvrti rođendan sina Rolanda 1926. godine odlučio napraviti dječju verziju modela Type 35, za kojeg u ovoj kompaniji kažu da je najuspješniji trkači automobil svih vremena i tako je nastao Bugatti Baby, model koji je tijekom deset godina prodan u 500 komada, javlja Zimo.co.

Za svoj 110 rođendan Bugatti je odlučio napraviti modernu verziju "bebe" te su na predstavili Baby II, model koji će također napraviti samo u 500 komada – za razliku od originala koji je bio namijenjen samo najmlađima, dimenzije modernog modela bit će veće (veličina će biti oko tri četvrtine modela Type 35) tako da će se, osim djece, u njega moći nagurati i odrasle osobe.

Dizajnom je gotovo identičan modelu iz dvadesetih godina prošlog stoljeća, pokreće ga električni motor, a dostupna su dva načina vožnje – način za djecu u kojem je brzina ograničena na 20 km/h te način za odrasle koji će u njemu moći "juriti" oko 45 km/h, no za one koji žele još veću brzinu bit će dostupan i nadograđeni model koji će moći povući malo brže.

Proizvodnja Bugattija Baby II kreće tijekom jeseni, a ako želite biti ponosni vlasnika Bugattija, ovo je jedinstvena prilika da po "povoljnoj" cijeni kupite njihov automobil, no požurite jer je proizvodnja ograničena na samo 500 komada.

Kopirati
Drag cursor here to close