Revolucija u brizi o kupcima

Auto Nuić: Trening hibridne vožnje

Cilj treninga hibridne vožnje je maksimalno iskoristiti potencijal hibrida, smanjiti potrošnju u vožnji te povećati ugođaj bez smanjena brzine.
AutoMoto / Flash | 19. 05. 2022. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Toyota je još početkom 2020. započela s edukacijom vlasnika svojih hibridnih vozila, kao i svih onih kojima je hibridna tehnologija iz bilo kojeg razloga interesantna.

Obzirom na iznimno zadovoljstvo vlasnika hibrida, Toyota i u ovoj godini nastavlja educirati postojeće i sve nove vlasnike kako da iskoriste puni potencijal hibridnih vozila.

Uvođenjem inovativnog i jednostavnog treninga hibridne vožnje za sve postojeće i buduće vlasnike hibridnih automobila, Toyota se na najbolji način zahvaljuje svim svojim kupcima na povjerenju te iz prve ruke i u praktičnom smislu pokazuje kako da vozač iskoristi puni potencijal vlastitog hibridnog automobila.

Uz poznate savjete štedljive i ekonomične vožnje hibrida, trening hibridne vožnje predstavlja korak-po-korak preporuke i savjete za konkretno upravljanje automobilom, upoznavanje sa svim instrumentima, režimima rada i kontrolama hibridnog sustava, na Toyota hibridnim automobilima: Toyota YARIS Hybrid, Toyota C-HR Hybrid, nova Toyota RAV4 Hybrid i Toyota CAMRY Hybrid.

Cilj treninga hibridne vožnje je maksimalno iskoristiti potencijal hibrida, smanjiti potrošnju u vožnji te povećati ugođaj bez smanjena brzine.

Upravo iz tog razloga Auto Nuić d.o.o. Mostar, Toyota ovlašteni partner, je odlučio organizirati potpuno besplatnu Toyota hibridnu školu za sve one kojima je hibridna tehnologija iz bilo kojeg razloga interesantna.

Toyota hibridna škola odžava se svake subote, a satojati će se od:

- Teoretskog dijela (naravno kraćeg)

- Praktičnog/Glavnog dijela koji će uključivati vožnju najmodernijih Toyota hibrida

Sve što je potrebno da bi bili sudionik besplatne Toyota hibridne škole i uživali u vožnji najnovijih Toyota Hibrida jeste da napravite prijavu putem e-maila ili telefona i odaberete termin koji Vam odgovara.

Kontakti za prijavu:

e-mail: [email protected]

Tel: 063 202 207

Svi polaznici pohađanjem hibridnog treninga sebi osiguravaju mjesto na završnom događaju Toyota hibridne škole i druženje s rally prvakom Jurajem Šebaljom.

Život je jednostavniji i ljepši uz hibride! Čekamo Vas!

Vaš Auto Nuić Toyota Team

Kopirati
Drag cursor here to close