GUMA M isporučila još jednoj mostarskoj kompaniji električno vozilo

ZAPP dostavu od sada krasi električni ZOE

GUMA M kompanija je upravo isporučila mostarskoj kompaniji ZAPP električno vozilo Renault ZOE i to je samo početak elektrifikacije vozila u njihovom voznom parku.
AutoMoto / Flash | 29. 03. 2022. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Firme, posebno one čija se vozila svakodnevno moraju kretati gradom sve više kupuju električne automobile.

Ako dnevno prelazite velike kilometraže u gradu i na kraćim relacijama uz električni auto možete jako mnogo uštedjeti. To je jasno i firmama koje sve više kupuju električne automobile za svoje potrebe. Upravo je to i razlog zašto se mostarska kompanija ZAPP odlučila za kupovinu električnog auta.

GUMA M kompanija je upravo isporučila mostarskoj kompaniji ZAPP električno vozilo Renault ZOE i to je samo početak elektrifikacije vozila u njihovom voznom parku.

Renault ZOE pokazao se izrazito prikladnim dostavnim vozilom za njihove potrebe isključivo zbog dometa do 300 km u stvarnim uvjetima vožnje. Ima punjač koji puni bateriju do maksimalnog kapaciteta za samo sat i pol na brzoj punionici, 3 sata na javnoj, dok jednosatna pauza za ručak je dovoljna za dodatnih 100 km.

Foto: PR / ZAPP dostavu od sada krasi električni ZOE

Dostavna vozila svakodnevno dostavlja pakete do vrata korisnika kako bi isporučili željene proizvode, što ostavlja trag na prirodu i utječe na klimatske promjene. Zbog utjecaja takvog poslovanja na okoliš, zaštita klime i okoliša, te zbog znatne uštede na gorivu odlučili su se za kupovinu električnog automobila.

Zbog kupnje dostavnih električnih automobila ukupni broj električnih automobila na našim cestama je u porastu.

Naime, u BIH na cestama trenutno ima 69 registriranih električnih automobila, a GUMA M je samo u prva tri mjeseca 2022 g isporučila već 6 RENAULT–ovih električnih vozila.


Kopirati
Drag cursor here to close