Konačno otkrivena S Klasa

Mercedes - najbolji auto na svijetu?

S klasa nije samo mjerilo luksuznog segmenta, već je to izlog u kojem izlaže Mercedes, ali i cjelokupna autoindustrija.
AutoMoto / Flash | 02. 09. 2020. u 17:45 Bljesak.info / Index.hr
The New S-Class

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nebrojenih špijunskih fotografija, poluinformacija i višemjesečnih najava Mercedes je konačno predstavio novu S klasu, novu ediciju najpoznatijeg Mercedesa i jednog od najboljih automobila uopće.

S klasa nije samo mjerilo luksuznog segmenta, već je to izlog u kojem izlaže Mercedes, ali i cjelokupna autoindustrija.

Stoga, neka vas ovaj gotovo klasičan izgled ne zavara – S klasa je bila i ostala tehnološki predvodnik. I doista, S klasa se vizualno sada stapa s ostatkom game, baš kao što je to davno napravio Audi s modelom A8 i svima njima ispod njega. Osim LED potpisa da se radi o najprestižnijem Mercedesu najavljuju i tzv. "skrivene" kvake. I već prvi pogled u kabinu otkriva da šale nema i da je ovo tehnološki najnapredniji Mercedes u povijesti.

The new Mercedes-Benz S-Class.

The new Mercedes-Benz S-Class can be experienced with all the senses while offering numerous innovations.

Interijer smo već imali prilike upoznati. Novi MBUX diktira uređenje interijera lišeno utega tipki i nepotrebnih detalja. Moderna unutrašnjost obiluje luksuzom i odaje dojam najvišeg stupnja kvalitete, dok brojni zasloni jasno ukazuju kako su stigla neka nova vremena.

Do pet zaslona je rekord, kao i OLED tehnologija, umjetna inteligencija i prostorni prikaz vozača kao dodatna mogućnost u podešavanju parametara ergonomije. Pritom asistent nikad nije bio pametniji, a spreman je pomoći i u otklanjanju umora ako zatreba. I da, Hey Mercedes sada zna čak 27 jezika.

Kopirati
Drag cursor here to close