Novi Peugeot 308

Francuzi predstavili ''ubojicu'' Golfa

Na valu sjajnog komercijalnog uspjeha ostvarenoga u segmentu kompaktnih limuzina i nakon više od 7.000.000 prodanih vozila koja su mu donijela 42 nagrade, PEUGEOT vam ponosno predstavlja potpuno novi PEUGEOT 308.
AutoMoto / Flash | 18. 03. 2021. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveća novost kod Peugeota koji je nedavno promijenio logotip, ove je godine svakako nadolazeći novi kompaktni model 308 kojeg već nazivaju i "Golf killer".

No, premda još nije ni zakazana premijera (očekuje se kasnije tijekom godine) službene fotografije francuskog kompakta otkrivaju i stražnji kraj kompaktnog modela, a ponovo imamo prilike vidjeti i novi Peugeotov znak, koji između ostalog, sada unutar grupe Stellantis označava ulazak marke Peugeot u premium razred.

Foto: PR / Novi 308
Foto: PR / Novi 308
Foto: PR / Novi 308
Foto: PR / Novi 308
Foto: PR / Novi 308

Usto, na kompaktnom modelu na slici, na prednjoj registarskoj pločici napisana je riječ "hibrid", a očekuje se da će Peugeot ponuditi 308 u hibridnoj i plug-in hibridnoj varijanti, a možda će čak ponuditi hibridnu izvedbu Peugeot Sport Engineered s oko 300 konjskih snaga.

Što se tiče izgleda, novi je model oblikovan dinamično s prepoznatljivim prednjim krajem, dok kutijasti stražnji kraj sada ima izduženija vodoravna svjetla.

Fotografije unutrašnjosti otkrivaju arhitekturu sličnu kao i kod kompaktnih SUV modela 3008 i 5008 s velikim ekranom multimedije i puno ploha s "oštrim" rubovima.

Kopirati
Drag cursor here to close