Calibre

Porsche i Tag Heuer imaju novi sat

Ako ste mislili da je sve izumljeno u svijetu satova, prevarili ste se. Prvi sat nastao u novoj suradnji renomiranih proizvođača automobila i satova predstavlja sat koji bi mogao postati pravi hit.
AutoMoto / Flash | 09. 02. 2021. u 08:30 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tag Heuer Carrera Porsche Chronograph donosi apsolutnu novost u svijet satova.

Porscheov ugravirani natpis vidljiv je na rubu, a nepogrešivi font također se koristi za vremenske oznake. Porscheove boje crvena, crna i siva - koje također podsjećaju na povijesne Heuerove modele - ugrađene su u sat, a kroz prozirnu kristalnu pozadinu jasno je vidljiva oscilirajuća masa koja je redizajnirana kao odavanje počasti Porscheovom proslavljenom upravljačkom volanu. Sadrži natpise "Porsche" i "TAG Heuer".

Foto: PR / Tag Heuer Carrera Porsche Chronograph

Podloga čiji izgled podsjeća na asfalt stvorena je posebno za ovaj sat te izražava strast prema cesti, dok arapske brojke podsjećaju na brojeve na ploči s instrumentima Porscheovih sportskih automobila. Sat dolazi na mekom remenu od luksuzne teleće kože i inovativnim šavovima koji podsjećaju na Porscheov interijer ili na remenu od međusobno spojenih dijelova koji odražavaju modernizirani trkački dizajn.

U središtu sata je interno razvijeni mehanizam za pokretanje Calibre Heuer 02 s impresivnom zalihom snage od 80 sati. Izvedba s kožnim remenom stoji 5550 eura, dok izbor metalnog remena znači cijenu od 5700 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close