Ne kupujte auto nego lijek trudnicama!

Građanin Gradačca poklanja vlastima Passat!

Političari Gradačca su se odlučili za kupovinu novog automobila, iako ih u "garaži" imaju već 15.
AutoMoto / Flash | 24. 03. 2021. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Političari Gradačca su se odlučili za kupovinu novog automobila, iako ih u "garaži" imaju već 15. Ogorčen njihovom sramnom odlukom, Mustafa Sinanović odlučio je Gradskoj upravi Gradačac pokloniti svoj automobil marke VW Passat, kako ne bi morali kupovati novi automobil, već sredstva usmjeriti za liječenje njihove sugrađanke.

“Potresen odlukom Gradskog Vijeća želim da pokažem solidarnost svim trudnicama i zahvaliti se doktorici Rasemi Novalić na inicijativi i svima onima koji su je podržali. Ja, Mustafa Sinanović, iz Kerepa poklanjam svoj polovni auto Gradskoj Upravi, da isti ne uzimaju auto a novac od kupovine usmjere na inicijativu doktorice Raseme Novalić.

Moja obitelj Sinanović je dobro poznata po velikodušnosti. Moj babo Osman Sinanović je bio borac od prvog do zadnjeg dana. Moj brat, Sifet Sinanović je ostavio glavu pod čuvenom jabukom na Požarikama, metkom u glavu. Mi smo se ugradili u temelje ove države! NEMOJTE NAS TJERATI U DIJASPORU!", izjavio je Mustafa za portal Crna-kronika.

Podsjetimo, na sjednici Gradskog vijeća vijećnica Rasema Novalić uputila je amandman na Prijedlog proračuna Grada Gradačac za 2021. godinu, kako bi se sredstva namijenjena za Prevoznu opremu preusmjerila u subvencioniranje lijeka za trudnice.

Kopirati
Drag cursor here to close