Ne treba vam ZK izvadak

Evo kuće s pogledom na čitav svijet!

Kupnja kampera od Variomobila jednaka je narudžbi novog Bugattija, i jednako skupa. Perfect 1200 Platinum kreće od milijun dolara
AutoMoto / Flash | 14. 09. 2020. u 14:00 Bljesak.info
Traummobil VARIO Perfect 1200 Platinum

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potrebno je nešto posebno da bi se nešto nazvalo Perfect (Savršeno), a proizvođač luksuznih kampera Variomobil takve stvari radi od 1989. godine. Perfect je velika luksuzna kamp kućica s prigodnim dodatkom – ugrađenom garažom. Zašto se zamarati gnjavažom oko postavljanja prikolice kad svoj automobil možete sparkirati u stražnji dio svog kampera i odložiti ga poput torbe?

Ove je godine Variomobil predstavio četvrtu generaciju serije Perfect s najimpresivnijom verzijom do sada, Perfect 1200 Platinum. Ispod karoserije nalazi se platformi kamiona Mercedes-Benz Actros 2453 s 10,7-litrenim šest-cilindričnim turbodizelskim motorom s 422 KS, a kupci mogu odabrati i 12,8-litreni motor snage 523 KS. Kamper se vozi na zračnom ovjesu, poput dobrog Mercedesa, ali i na 12 kotača podijeljenih na tri osovine. Masa je 26 tona.

Sjedala vozača i suvozača okreću se kao naslonjači u dnevnoj sobi, a fotografije interijera Perfect 1200 čine se više poput hotela, nego rekreacijskog vozila, prenosi Revija HAK. Variomobil kupcima nudi izbor između tri veličine garaža L, XL i XXL. Velika garaža (L) dizajnirana je da u nju stane mikro vozilo. XL je za malo veća vozila poput modernog Mini Coopera dok se u XXL može smjestiti automobil poput Mercedes-Benzovog AMG GT-a ili Porschea 911. Garaži pristupate kroz stražnji otvor koji se otvara i omogućuje vam da svoj automobil dovezete na rampu i tada pustite Perfect da ga spremi za vas. Variomobil se ponosi 100-postotnom individualnošću.

Kupnja kampera od Variomobila jednaka je narudžbi novog Bugattija, i jednako skupa. Perfect 1200 Platinum kreće od milijun dolara. Model koji je korišten na fotografijama košta više od 1.7 milijuna dolara. Ne uključujući sportski automobil, naravno.

Kopirati
Drag cursor here to close