Nissan Skyline, sine!

VIDEO | Auto snova iz Japana za sitnu lovu

Zanimljive su i cijene: po pitanju modela R34 generacije s četverim vratima, bez turba i s automatikom prodaje se za samo 2000 dolara.
AutoMoto / Flash | 15. 10. 2019. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste fanovi Nissana R32, R33 ili R34 Skyline onda je ova priča baš za vas. Naime, s obzirom na to da obožavatelji većinom kod nabave svog primjerka odlaze po njega sve do japanskih trgovaca gdje je izbor još uvijek jako velik premda ne i po diskontnim cijenama.

Ali ne uvijek. Potvrđuje to video koji je napravio australski Youtuber Sammit koji je posjetio jednu tvrtku u ruralnom dijelu Japana i oduševio se ponudom, ali još više cijenama.

Naime, tvrtka Trust Kikaku smještena istočno od Tokija u debeloj provinciji prefekture Ibaraki u gradu Shimotsumiju raspolaže stotinama spremnih za izvoz, prenosi Jutarnji.hr.

Premda ih je dio na otvorenom, najvrjedniji primjerci nalaze se u jednom hangaru i svi su prekriveni plastičnom folijom.

Zanimljive su i cijene: po pitanju modela R34 generacije s četverim vratima, bez turba i s automatikom prodaje se za samo 2000 dolara.

Nisu bitno skuplji ni turbo modeli premda su im cijene posljednjih godina generalno poletjele u nebo.

Trgovac iz Shimotsumija izvozi u cijeli svijet, Amerikancima tako primjerice uzima polog za čuvanje, ako kupe R34 Skyline koji se još uvijek ne može uvesti u SAD, do trenutka kada će postati legalan, a svima ostalima koji pokažu interes i odaberu automobil spreman je i pomoći oko procedure uvoza bilo gdje u svijetu, pa tako i kod nas.

Kopirati
Drag cursor here to close