Tko ima struje na bacanje?

Audi E-Tron dobio S paket

Njihov sinergijski učinak je 503 KS i 973 Nm uz napomenu kako maksimalni okretni moment pogon daje na najviše osam sekundi. I to je dovoljno da 100 km/h uhvati za 4,5 sekundi.
AutoMoto / Flash | 02. 07. 2020. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Audi je objavio prve fotografije S izvedbe modela e-tron i e-tron Sportback koju karakterizira moćan električni pogon.

Slovo S u Audijevoj ponudi ima itekakvu težinu, a u električnoj ponudi ide i korak dalje. Naime, ove S izvedbe su prvi velikoserijski modeli s tri elektromotora, dva straga i jedan sprijeda.

Njihov sinergijski učinak je 503 KS i 973 Nm uz napomenu kako maksimalni okretni moment pogon daje na najviše osam sekundi. I to je dovoljno da 100 km/h uhvati za 4,5 sekundi. Maksimalna je pak brzina postavljena na 210 km/h.

Poznato je i kako je kapacitet baterije 95 kWh, a to znači doseg od 359 km, odnosno 363 km kod Sportback izvedbe. Recimo i kako u standardnom korištenju Audi vozi sa stražnjim pogonom, a inteligentna elektronika osigurava odgovarajuću upravljivost, prenosi Index.hr. Stražnji elektromotori pokreću po jedan kotač pa nema potrebe za ugradnjom mehaničkog diferencijala.

The Audi e-tron S is a surprisingly fun 500bhp SUV

This is the all-electric, all-wheel-drive e-tron S, and it'll throw shapes like few Audis before it. Seriously. We drove a prototype in February (remember 'February'?) and found it to be about as playful as fast four-ring-badged cars get. Now, after a small delay, we've caught glimpse of the production version.

A ako vozač postavi ESC sustav na sport, a Audi drive select na "dynamic", moći će i driftati. Dorađen je i zračni ovjes s hodom pozicije od čak 76 mm. Standardno se ugrađuju 21-inčni naplatci, broj veći uz doplatu. Iako se radi o električnom automobilu u ovome su kočnice dodatno ojačane pa veći prednji diskovi imaju šest-klipne čeljusti.

Izvana je model dodatno ušminkan, a sve kako bi se naglasio sportski karakter. Ako ste zainteresirani, znajte da je početna cijena u Njemačkoj oko 96.000 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close