Bizaran incident ili nešto drugo?

Legendarni vozač završio iza rešetaka

"Bila je to neslana i propala šala, nisam mislio da ću vatrometom uzrokovati takvu štetu. Ja sam na okvir prozora šogorove kuće ostavio kutiju pirotehničkih sredstava koju je kupio u Italiji završio je Alesi.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 23. 12. 2021. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši vozač Formule 1 Jean Alesi uhićen je u ponedjeljak u francuskom Avignonu zbog bacanja eksplozivne naprave na ured svog šogora. Incident se dogodio u ponedjeljak oko 22 sata kada su susjedi zbog eksplozije pozvali policiju koja je zahvaljujući registarskoj oznaci uspjela utvrditi o kome se radi.

Vlasnik automobila, Alesijev brat Jose brzo je uhićen, no naknadno se ispostavilo da je krivac ustvari Jean koji je završio u zatvoru zajedno s još jednom osobom koja mu je pravila društvo sporne večeri.Nakon provedene noći u pritvoru zbog oštećenja tuđe imovine, legenda Formule 1 pravdala se 'neslanom šalom'.

"Bila je to neslana i propala šala, nisam mislio da ću vatrometom uzrokovati takvu štetu. Ja sam na okvir prozora šogorove kuće ostavio kutiju pirotehničkih sredstava koju je kupio u Italiji završio je Alesi.

Međutim, kako pojedini mediji u Francuskoj pišu, nije to bila nikakva neslana šala, već posljedica jednog sukoba koji traje određeno vrijeme, s obzirom na to da je Alesija sestra razvedena.

Jean Alesi priveden je u ponedjeljak pod sumnjom da je oštetio kuću eksplozivnom napravom, u kontekstu obiteljskog sukoba. Također je navedeno kako će i njegov sin biti procesuiran s obzirom na to da se i on sudjelovao u pomenutom incidentu.

Iako nikada nije bio prvak, iako je u karijeri ostvario samo jednu pobjedu, onu na VN Kanade 1995. godine, Jean Alesi je svakako bi jedan od omiljenih vozača na gridu.Karizmatični Francuz je na ovaj sport ostavio mnogo veći trag nego što to govori njegova statistika i pitanje je kako bi se njegova karijera razvijala da je umjesto Ferrarija izabrao Williams, ali jednostavno takav je bio.

Nakon karijere F1 vozača gledali smo u DTM prvenstvu, Speedcar seriji, Le Mansu i utrci Indianapolis 500. 2012. godine postao je najstariji rookie koji se pokušao kvalificirati. Posljednjih godina tu je njegov sin Giuliano Alesi koji trenutačno nastupa u Formuli 2.

Kopirati
Drag cursor here to close