Dominacija Ferrarija na otvaranju

Leclerc: Očekivali smo bolji Red Bull

Iskreno očekivali smo prije početka vikenda da će Red Bull biti u maloj prednosti na ovoj stazi međutim pokazalo kako mi ipak brži mi i na kraju smo zasluženo slavili" pričao je nakon utrke Charles Leclerc.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 11. 04. 2022. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Ferrarija uživaju, jednako tako i vozači, cijela momčad. Iako je možda malo dan pokvario Carlos Sainz, ali dva trijumfa u tri utrke realno nisu očekivali ni najveći optimisti. Posebno nakon što je ova momčad prošla sve no što je prolazila posljednjih godina.Charles Leclerc je nakon odlične utrke za njega na VN Australije izjavio kako su u utrku ušli s puno poštovanja prema Red Bullu i njihovoj brzini, ali da se pokazalo kako je Ferrari u Melbourneu ipak bio korak ispred konkurencije.

"Mislim da sam odradio utrku u kojoj nisam imao većih problema. Malo se jesam mučio tijekom onog restarta, kada je Verstappen zaprijetio, najviše zbog nedostatka gripa. Međutim, na kočenju sam u prvom zavoju ostao ispred te sam nakon toga pokazao bolji tempo. Bolid je bio savršen, bolji od očekivanog. Iskreno očekivali smo prije početka vikenda da će Red Bull biti u maloj prednosti na ovoj stazi međutim pokazalo kako mi ipak brži mi i na kraju smo zasluženo slavili" pričao je nakon utrke Charles Leclerc.

Naredna utrka se napokon vozi u Europi i to u Imoli. Nakon ovakvog početka sezone možemo samo pretpostavljati kakva će atmosfera biti što se tiče navijača Ferrarija.

"Sigurno je da će biti ludnica, ali ne smijemo pasti pod pritisak koji je već sada u Italiji ogroman.Nakon dvije godine u kojima smo se mučili, odradili jako puno posla, sada dolazimo u Imolu kao najbolja momčad. Zato se moramo pripremiti na najbolji način za sljedeću utrke, pa onda idemo dalje. Prvenstvo je tek počelo" poručio je Leclerc.

Kopirati
Drag cursor here to close