Start iz snova za Ferrari

Leclerc: Napravili smo odličan posao

"Nismo se mogli nadati boljem tako da hvala svima koji ste bili uz nas posljednje dvije godine. Nije bilo lako, ali nevjerojatno je vratiti se na vrh" rekao je nakon utrke Leclerc.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 21. 03. 2022. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovako siguran, pouzdan i brz Ferrari nisu ljubitelji Formule 1 gledali sigurno jako dugo. Brzi u kvalifikacijama, jednako na utrci. Čak
Charlesu Leclercu nije bio problem tri puta odgovoriti na izazov Maxa Verstappena. Na kraju je momčad ostvarila dvostruku pobjedu, najbrži krug, tu je najbolje vrijeme kvalifikacija. Jednostavno, Ferrari je odnio puni plijen u Bahreinu.

"Tako sam sretan, stalno to ponavljam, ali posljednje dvije godine bile su nevjerojatno teške za momčad i znali smo da će ovo biti velika prilika za nas.Momci su odradili tako nevjerojatan posao načinivši ovaj nevjerojatan bolid i zasad je počelo na najbolji mogući način – pole position, pobjeda, najbrži krug i dvostruka pobjeda s Carlosom. Nismo se mogli nadati boljem tako da hvala svima koji ste bili uz nas posljednje dvije godine. Nije bilo lako, ali nevjerojatno je vratiti se na vrh" rekao je nakon utrke Leclerc.

Da Ferrari u ovom trenutku ima sjajan motor potvrđuje činjenica da je bez bodova ostao Mick Schumacher koji je završio na 11. mjestu. Drugi bolid Haasa je završio na petom mjestu što je odličan rezultat za povratnika Magnussena, dok su oba bolida Alfe Romeo završila u bodovima. Bottas je bio šesti, Zhou, Kinez novajlija, deseti.

Kopirati
Drag cursor here to close