Nastavljena testiranja u Barceloni

Charles Leclerc najbrži drugog dana

Najlošije vrijeme je imao Lewis Hamilton koji je ostao na posljednjem 16. mjestu sa 40 odvoženih krugova. Hamilton nije mogao bolje od 1:22.562.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 24. 02. 2022. u 23:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugog dana testiranja u Barceloni, najviše razloga za zadovoljstvo bilo je u taboru Ferrarija. Vozač koji je dan ranije bio najbolji u jutarnjem dijelu, dan poslije je na kraju bio najbrži. Charles Leclerc odvozio je najbrže vrijeme na C3 Pirellijevim gumama, točnije njegov najbolji krug od 79 koliko ih je odvozio bio je u vremenu 1:19.689. Leclerc je dvije i pol desetinke bio brži od Pierrea Gaslyja u AlphaTauriju, koji je ujedno bio i vozač sa najviše krugova od svih vozača koji su nastupili na drugom danu u Barceloni.

Daniel Ricciardo u McLarenu je završio među trojicom najbržih s svojim krugom 1:20.288 također odvođenim na C4 komponenti guma.

Među najboljih pet su se još našli George Russell i Carlos Sainz Jr. Zanimljivo, najlošije vrijeme je imao Lewis Hamilton koji je ostao na
posljednjem 16. mjestu sa 40 odvoženih krugova. Hamilton nije mogao bolje od 1:22.562. U jutarnjem dijelu testiranja Sergio Perez u Red Bullu morao prijevremeno završiti s vožnjom zbog problema s mjenjačem. Nikita Mazepin je u drugom dijelu dana zbog kvara na pumpi za govorivo morao parkirati svoj bolid.

Video: Drugi dan testiranja u Barceloni 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close