Jedno prvo i jedno drugo mjesto

Beganović vodeći nakon vikenda u Monzi

Dino nakon dvije utrke vodeći u ukupnom poretku, ima 15 bodova više od drugog Rusa Belova. Za dva tjedna opet se voze dvije utrke u Italiji, na stazi u Imoli, nakon čega slijedi dupli program u Monte Carlu.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 24. 04. 2022. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi vikend u novoformiranoj Formuli Regional, mladi Dino Beganović je zaključio na najbolji način. Od mogućih pedeset bodova, Dino je u dvije utrke osvojio 43. Nakon kaotične utrke u kišnim uvjetima koju je zaključio na prvom mjestu, danas je u drugoj utrci ciljem prošao kao drugi. Njegov zaostatak za pobjednikom Paulom Aronom, momčadskim kolegom je bio 1.371 sekunde, dok je Gabriele Mini bio treći (+1.873).

Kvalifikacije je Dino zaključio na trećem mjestu, ali se vrlo brzo našao ispred Minija, međutim, nije imao prave prilike za napad na prvo mjesto. Aron je održavao prednost, Dino se trudio, vozio najbrže krugove, međutim, nije mogao protiv momčadskog kolege. U dva navrata je na stazu izlazio Safety Car međutim, ni te dvije prilike koje su se nudile kada je smanjio svoj zaostatak nije iskoristio.

Video: Formula Regional European Championship

Bez obzira na sve, Dino nakon dvije utrke vodeći u ukupnom poretku, ima 15 bodova više od drugog Rusa Belova. Za dva tjedna opet se voze dvije utrke u Italiji, na stazi u Imoli, nakon čega slijedi dupli program u Monte Carlu.

Kopirati
Drag cursor here to close