Želim resetirati veze s Rusijom
Erdogan
OBJAVA: Utorak, 9. kolovoza 2016. 8:22
IZVOR: Fena
AUTOR: K.K.
Erdogan Ured
0

Erdogan je govorio uoči susreta s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u St Petersburgu koji ima za cilj okončati razdoblje velikih napetosti

Turski predsjednik Tayyip Erdogan izjavio je u intervjuu za rusku novinsku agenciju Tass objavljenom u ponedjeljak kako želi resetirati veze s Rusijom od samog početka i pokrenuti međusobnu suradnju u nizu sektora.

Erdogan je govorio uoči susreta s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u St Petersburgu koji ima za cilj okončati razdoblje velikih napetosti nakon turskog obaranja ruskog borbenog aviona u blizini sirijske granice prošlog studenog.

''Ova posjeta za mene znači novu prekretnicu u našim bilateralnim odnosima, ponovno kretanje od samog početka. Nova stranica će biti otvorena u rusko - turskim vezama, uključujući vojnu, ekonomsku i kulturnu suradnju'', izjavio je Erdogan za Tass.

Rusija je uvela trgovinske sankcije Turskoj a broj ruskih turista koji su posjetili Tursku opao je za 87 posto u prvoj polovici 2016. godine, prenosi Reuters.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.