izvanredna sjednica

Zastupnički dom Parlamenta dao suglasnost na nova zaduženja

Gospodarstvo / Flash | 09. 10. 2015. u 16:42 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH danas je na 8. izvanrednoj sjednici dao suglasnost na Prijedlog odluke o alokaciji obveza po kreditu Kuvajtskog fonda za razvoj 535 - Projekt četiri ceste i most Musala na FBiH, te na Prijedlog odluke o prihvaćanju zaduženja po Ugovoru o financiranju između BiH i Europske investicijske banke (EIB) za realizaciju Projekta Koridor Vc, dionica Počitelj - Bijača.

Na sjednici je dana suglasnost i na Prijedlog odluke o prihvaćanju zaduženja po Ugovoru o financiranju između BiH i Europske investicijske banke (EIB) za realizaciju Projekta "Obnovljiva energija HE Vranduk" i Prijedlog odluke o prihvaćanju zaduženja po Sporazumu o financiranju između BiH i Međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) za realizaciju Projekta energetske efikasnosti.

Zastupnički dom dao je suglasnost i na Prijedlog odluke o prihvaćanju zaduženja po Ugovoru o financiranju između BiH i Europske investicijske banke (EIB) za realizaciju Projekta "Električna distribucija BiH (2010-0562) - izgradnja sustava pametnih mjerenja u elektrodistribuciji".

Prije okončanja sjednicu su napustili zastupnici HDZ-a 1990 jer jednom od njih nije odgovoreno na upit o kreditiranju, a potom je sjednicu napustio i poslanik Naše stranke Dennis Gratz koji se solidarizirao s kolegama iz HDZ-a 1990.

Po završetku 8., počela je 9. izvanredna sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH s jednom točkom dnevnog reda - Informacija o aktivnostima na izboru strateškog partnera za financiranje i izgradnju TE Banovići Blok 1 - 350 MW, treća faza tenderskog postupka.

Kopirati
Drag cursor here to close