Zašto nije počeo s radom javni WC na Španjolskom trgu?!
Đe ba zapelo?
OBJAVA: Petak, 29. lipnja 2012. 13:06
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: M.M.
JavniWC
0

Tragom vijesti o mogućim razlozima odgađanja otvaranja javnog WC-a pored Španjolskog trga u Mostaru, doznajemo kako će ovaj komunalni objekt uskoro biti pušten u rad.

Tragom vijesti o mogućim razlozima odgađanja otvaranja javnog WC-a pored Španjolskog trga u Mostaru, iz Gradske uprave doznajemo kako će ovaj komunalni objekt uskoro biti pušten u rad.

Čeka se tehnički prijem objekta od strane tvrtke Hering koja je radila na objektu, tvrtki JP Parkovi koja će upravljati i održavati javnim WC-om. Obnovu objekta financirao je UNDP, dok je određena sredstva izdvojio i Grad Mostar.

Prema vijesti koju smo dobili na mail od Media Hercegovina, Gradska uprava namjeravala je zbrinuti dio viška radnika zapošljavanjem u javnom WC-u gdje bi im plaća bila oko 1000 KM. Međutim, prema tvrdnjama u mailu, nitko od viška zaposlenika Gradske uprave neće da pređe raditi u javnom WC-u.

Ove su tvrdnje u Gradskoj upravi Mostara odbacili kao neosnovane i smiješne, navodeći za Bljesak.info kako je javni WC komunalni objekt i o njegovom radu će se isključivo brinuti javno komunalno poduzeće.

Ne sumnjamo kako odugovlačenje tehničkog prijema i njegovog konačnog puštanja u rad pogoduje svakojakom pisanju i komentarima, tako da je u interesu Grada i građana da ovaj javni WC što prije bude pušten u funkciju.