Ministrica

Zamjenica Ivice Dačića teško ozlijeđena u nesreći

Vijesti / Crna Kronika | 02. 03. 2017. u 23:16 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednica Socijalističke partije Srbije i ministrica u Vladi Srbije Slavica Đukić Dejanović doživjela je prometnu nesreću pri povratku s predizbornog mitinga Aleksandra Vučića u Vranju.

Kako 'Blic' neslužbeno saznaje, do nesreće je došlo u Grdeličkoj klisuri kod Predejana u 19:45 sati, u trenutku kada je na automobil Audi A6 u kojem se ministrica nalazila naletjelo teretno vozilo iz suprotnog smjera.

Glasnogovornik Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je da je službeni automobil sa putnicima udario u kamion.

Prema riječima prof. dr. Zorana Radovanovića, direktora Kliničkog centra u Nišu, ministrica Slavica Đukić Dejanović i njen vozač su u stabilnom stanju i nisu životno ugroženi. Radovanović je izjavio da su detaljnom dijagnostikom utvrđene 'ortopedske ozljede ramenog pojasa' kod ministrice Đukić Dejanović, kao i da ona nema nikakvih unutarnjih ozljeda.

Kako 'Blic' neslužbeno saznaje, liječnici specijalisti su konstatirali da Slavica Đukić Dejanović ima prijelom ključne kosti.

Kopirati
Drag cursor here to close